Στο μεταγραφικό κάδρο της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως μπήκε ο Νίκολας Οταμέντι της Μάντσεστερ Σίτι.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η αγγλική «Sun», τονίζοντας πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στοχεύει στην απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού, παρότι έχει υπογράψει πρόσφατα και τον Τζέισον Μουρίγιο έως το τέλος της σεζόν.
Ο Οταμέντι δεν αγωνίζεται αρκετά στην φετινή σεζόν με τους «πολίτες», καθώς βρίσκεται πίσω από τους Στόουνς, Κομπανί και Λαπόρτ και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, προκειμένου να βρει το χρόνο συμμετοχής που θέλει.
«Όταν παίζει είναι χαρούμενος, ενώ όταν δεν παίζει, δεν είναι. Όλοι οι παίκτες είναι έτσι, όχι μόνο ο Οταμέντι. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά εξαρτάται και από το τι θέλει ο ίδιος και ο ατζέντης του», δήλωσε χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.