Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 3-1 και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού ζορίστηκε, αλλά στη συνέχεια κοντρόλαρε το παιχνίδι και πέτυχε μια εύκολη νίκη.
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτό που τον ενδιέφερε από το σημερινό παιχνίδι ήταν η νίκη και η πρωτιά.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε κάποιες αλλαγές. Μπήκε πιο αποφασιστικά ο Βόλος στο παιχνίδι. Εμείς μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Μόλις κοντρολάραμε το ματς πετύχαμε μια εύκολη νίκη. Αυτό που ενδιέφερε ήταν η νίκη και η πρωτιά. Κοιτάμε την κλήρωση».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.