Ουζουνίδης: «Αυτό που με ενδιέφερε ήταν η νίκη και η πρωτιά»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα του κοντρόλαρε το παιχνίδι και πέτυχε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Βόλο
Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 3-1 και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού ζορίστηκε, αλλά στη συνέχεια κοντρόλαρε το παιχνίδι και πέτυχε μια εύκολη νίκη.
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτό που τον ενδιέφερε από το σημερινό παιχνίδι ήταν η νίκη και η πρωτιά.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε κάποιες αλλαγές. Μπήκε πιο αποφασιστικά ο Βόλος στο παιχνίδι. Εμείς μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Μόλις κοντρολάραμε το ματς πετύχαμε μια εύκολη νίκη. Αυτό που ενδιέφερε ήταν η νίκη και η πρωτιά. Κοιτάμε την κλήρωση».
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)
- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- LIVE: ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
- LIVE: Ίντερ – Αταλάντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442