Ιεράπετρα και Παναιτωλικός δούλεψαν για… Παναθηναϊκό και Κισσαμικό
Ιεράπετρα και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στην Κρήτη, με συνέπεια να οδηγηθούν σε... αλληλοαποκλεισμό και να στείλουν Παναθηναϊκό και Κισσαμικό στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο και «τρία στα τρία» για τον Πανιώνιο
Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, οι φάσεις πολλές, όμως τα δίχτυα δεν τραντάχτηκαν ούτε μία φορά. Η Ιεράπετρα, ομάδα Γ’ Εθνικής, ηττήθηκε μεν στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδος από τη μόνη ομάδα της Football League που συμμετείχε στον όμιλο, ωστόσο πήρε αποτελέσματα από τις δύο ομάδες της Super League!
Τον Παναθηναϊκό (2-2) και τον Παναιτωλικό. Όμως δεν ήταν αρκετό. Στο σημερινό παιχνίδι οι δύο ομάδες χρειάζονταν νίκη για να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης. Η Ιεράπετρα είχε πιο δύσκολο σενάριο, μιας και ευελπιστούσε σε νίκη του Κισσαμικού επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι Αγρινιώτες το αντίστροφο.
Το τελικό 0-0 στην Κρήτη πέταξε τόσο την Ιεράπετρα όσο και τον Παναιτωλικό εκτός Κυπέλλου Ελλάδας, χαρίζοντας την πρόκριση στη φάση των 16 στον Παναθηναϊκό και τον Κισσαμικό, οι οποίοι τίθενται αντιμέτωποι το μεσημέρι της Τετάρτης (19/12, 15:30), σ’ ένα ματς που θα κρίνει μόνο την πρωτιά.
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)