Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε με το λάδι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτετε τις αγκινάρες και σβήνετε με κρασί. Ρίχνετε το νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε τη σούπα να σιγοβράσει. Όταν η σούπα είναι έτοιμη και έχουν μαλακώσει οι αγκινάρες, πολτοποιείτε το μείγμα και προσθέτετε το γάλα και το τυρί. Το αφήνετε να πάρει μια βράση και το κατεβάζετε από τη φωτιά. Γαρνίρετε τη σούπα με σχοινόπρασο και τη σερβίρετε ζεστή.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.