Νέα παρέμβαση πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας μέσα σε λίγες ώρες, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας μέλη της ομάδας πήγαν έξω από την πρεσβεία της Ουγγαρίας, στο κέντρο της Αθήνας, και πέταξαν τρικάκια.
Οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε 13 προσαγωγές.
Σε κείμενό τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι η επίθεση έγινε για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη αλλά και για το γεγονός ότι η επίσημη κυβέρνηση της χώρας κατασκεύασε φράχτη για να σταματήσει τις προσφυγικές ροές.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί περίπου 10 μέλη του Ρουβίκωνα που επέβαιναν σε μηχανές επιτέθηκαν στο Δημαρχείο Αλίμου, πετώντας μπογιές και φέιγ βολάν, ενώ προκάλεσαν φθορές στο κτίριο.
Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώνει ότι η επίθεση αυτή έγινε επειδή οδηγός απορριμματοφόρου του δήμου Αλίμου έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα την ώρα της εργασίας του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας