Ο Τάσος Δώνης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Στουτγκάρδης επί της Άουγκσμπουργκ, καθώς πέτυχε το γκολ που έδωσε στην νίκη της ομάδας του. Μάλιστα, ο Έλληνας άσος σε αυτό το ματς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από δυο μήνες καθώς ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό. Έτσι, ο Μάριο Γκόμες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του τονίζοντας ότι του δίνει μεγάλη βοήθεια στα επιθετικά του καθήκοντα.
Πιο αναλυτικά, ο Γερμανός επιθετικός υποστήριξε: «Ο Δώνης είναι ένας παίκτης που μας προσφέρει περισσότερη ευελιξία. Η ταχύτητά του στην επίθεση μας έλειπε τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι σημαντικό στοιχείο για εμένα η βοήθεια που μου προσφέρει. Τώρα η αντίπαλη άμυνα δεν μπορεί να εστιάσει μόνο σε εμένα, γιατί γνωρίζει πως υπάρχει κι άλλος ένας κίνδυνος στην επίθεση. Τις τελευταίες εβδομάδες ήταν εύκολο για τους αμυντικούς να συγκεντρωθούν σε εμένα και να μην χρειάζεται να δίνουν βάθος στην άμυνα».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.