Ελαμπντελαουί: Μας ενόχλησε που δεν πήραμε αποτέλεσμα, παραμένουμε αισιόδοξοι
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, ενώ τόνισε την αισιοδοξία των Ερυθρόλευκων εν όψει του αγώνα με τη Μίλαν
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν το βράδυ της Πέμπτης (29/11), ενώ τόνισε την αισιοδοξία των Ερυθρόλευκων εν όψει του αγώνα με τη Μίλαν, αλλά και την ενόχλησή τους που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στους Βερδιμπλάνκος.
Το ποστάρισμα του Ομάρ στο Instagram:
«Μας ενόχλησε που δεν πήραμε αποτέλεσμα και που δεν πήραμε τίποτα από το παιχνίδι, παρότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πρέπει όμως να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να κοιτάξουμε το τελευταίο ματς στην έδρα μας. Όπως πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν για να μας στηρίξουν».
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.