Ο Μελισσανίδης «τελείωσε» Σιμόες, Λαμπρόπουλο, Μπακασέτα!
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, που άστραψε και βρόντηξε σήμερα στα Σπάτα, ανέφερε για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια «εκπνέουν» το προσεχές καλοκαίρι: «Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν»!
Η ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό και κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση των πρωταθλητών προκάλεσαν την οργή όχι μόνο του κόσμου, αλλά και της διοίκησης της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν από χθες βράδυ ιδιαίτερα φορτισμένος με τα όσα είδε από την Ένωση και αυτό, τον οδήγησε στο να επισκεφτεί σήμερα τα Σπάτα.
Στο NBA μετράνε αντίστροφα για την trade deadline και οι Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Νάιτζελ Χέις Ντέιβις είναι δύο από τους παίκτες που θα απασχολήσουν, την ώρα που ο Παναθηναϊκός φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις.