Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Scala 2019: Αποκάλυψη εκ των έσω

Skoda Scala 2019: Αποκάλυψη εκ των έσω

Η τσεχική φίρμα δημοσιοποίησε μέσω ενός σκίτσου το πρώτο δείγμα γραφής του εσωτερικού του νέου Scala ως έκδοσης παραγωγής, δίνοντας το στίγμα του σημαντικά αναβαθμισμένου τεχνολογικού του εξοπλισμού.

To νέο μοντέλο της τσεχικής φίρμας το οποίο σκοπεύει να διεκδικήσει δυναμικά μερίδιο από την κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων και πρόκειται να παρουσιαστεί στις 6 Δεκεμβρίου από το Τελ Αβίβ, δίνει για πρώτη φορά το στίγμα του τεχνολογικά ενσυνείδητου εσωτερικού του το οποίο αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο βήμα προς τα εμπρός για τα δεδομένα του Rapid το οποίο αντικαθιστά το Scala.

Όπως αφήνει να εννοηθεί αυτό το πρώτο σκίτσο που αποτυπώνει το εσωτερικό του μικρομεσαίου μοντέλου ως έκδοσης παραγωγής, το Scala θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ενός πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών ο οποίος, σύμφωνα με τις συστάσεις, θα παρέχει πέντε διαφορετικές παραλλαγές παραμετροποίησης.

Τον ψηφιακό πίνακα οργάνων θα συμπληρώσει η παρουσία μιας επίσης πληθωρικής οθόνης τοποθετημένης στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας η οποία θα φιλοξενεί τις λειτουργίες του infotainment και η οποία θα φτάνει έως τις 9,2 ίντσες, ενώ σε ό,τι αφορά το λειτουργικό σύστημα, αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρόκειται για ό,τι πιο προηγμένο έχει να επιδείξει ο όμιλος VW, και θα προσφέρει πλείστες δυνατότητες διασύνδεσης.

Μια επίσης σημαντική λεπτομέρεια που διακρίνει την οθόνη του infotainment είναι ότι τοποθετείται ψηλότερα σε σχέση με τα Karoq και Kodiaq, προκειμένου αν βρίσκεται στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού που δεν χρειάζεται να πάρει το βλέμμα του από το δρόμο.

Επιπλέον, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το infotainment θα μπορεί να λαμβάνει αυτόματα updates ενώ θα προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης του με το smartphone του ιδιοκτήτη του μέσω σχετικής εφαρμογής παρέχοντας μια σειρά λειτουργιών από απόσταση.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024