Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H ανανεωμένη Skoda Fabia στην ελληνική αγορά από 10.980 ευρώ

H ανανεωμένη Skoda Fabia στην ελληνική αγορά από 10.980 ευρώ

Η ανανεωμένη Fabia θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας με δύο κινητήρες βενζίνης 1,0 λίτρου, προσφέροντας ισχύ από 75 έως 110 ίππους και τη δυνατότητα επιλογής κιβωτίου DSG επτά σχέσεων χωρίς επιπλέον κόστος.

Η εγχώρια γκάμα της Skoda υποδέχεται την ανανεωμένη Fabia η οποία έχει ενισχύσει σημαντικά το τεχνολογικό και αισθητικό της προφίλ προσφέροντας πλήθος νέων επιλογών και εντάσσοντας στο παλμαρέ της την νέα έκδοση Monte Carlo η οποία θα αποτελέσει την πιο σπορ έκφραση των εξοπλιστικών εκδόσεων του supermini.

Η ανανεωμένη Fabia θα είναι διαθέσιμη σε πεντάθυρη hatchback έκδοση και πρακτική Combi, με εφαλτήριο σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις κινητήρα, τον MPΙ του 1,0 λίτρου με απόδοση 75 ίππους για αμφότερες τις εκδοχές αμαξώματος και αρχική τιμή τα 10.980 ευρώ και τα 11.680 ευρώ αντίστοιχα.

Ψηλότερα στην γκάμα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον αντίστοιχης χωρητικότητας TSI με απόδοση 95 ίππους με τις τιμές για τις αντίστοιχες εκδόσεις να ξεκινούν από τα 12.980 ευρώ για την hatchback έκδοση και 13.680 ευρώ για την combi.

Ο ίδιος κινητήρας είναι διαθέσιμος και σε εκδοχή ισχύος 110 ίππων, ξεκινώντας από τα 14.880 ευρώ για την hatchback έκδοση και από τα 15.580 για την πρακτικότερη έκδοση και συνδυάζεται με κιβώτιο DSG επτά σχέσεων ή μηχανικό έξι σχέσεων στην χωρίς να επηρεάζεται η τιμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση εξοπλισμού Monte Carlo η οποία ξεχωρίζει για το σπορ σχεδιασμό της ενσωματώνοντας αντίστοιχα σχεδιαστικά στοιχεία εντός και εκτός και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στον εξοπλισμό της πανοραμική ηλιοροφή και τροχούς 17 ιντσών, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για την hatchback έκδοση του supermini με τον κινητήρα 1.0 TSI σε αμφότερες τις εκδοχές ισχύος ξεκινώντας από τα 14.880 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα ανανεωμένα στοιχεία της Fabia εκτός από το ανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα το οποίο φιλοξενεί τα νέα φωτιστικά σώματα, την αισθητά μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, το τσεχικό supermini αποκτά LED ημέρας ενώ προαιρετικά, οι ιδιοκτήτες του θα μπορούν, για πρώτη φορά, να επιλέξουν τεχνολογία LED για το σύνολο των φωτιστικών σωμάτων.
Γιο πρώτη φορά επίσης, οι αγοραστές της θα μπορούν να επιλέξουν ζάντες αλουμινίου που φτάνουν έως και τις 18 ίντσες.

Στο εσωτερικό τη διαφορά κάνουν τα αναβαθμισμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων συστημάτων και συστημάτων infotainment. Οι πλουσιότερες εκδόσεις θα εφοδιάζονται με οθόνη αφής 6,5 ιντσών, η οποία θα αποτελεί τη βιτρίνα ενός ιδιαίτερα προηγμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth και USB και θα παρέχει διασύνδεση έξυπνων συσκευών μέσω των λειτουργικών Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink και SmartGate.

Αντιστοίχως, σε επίπεδο ασφάλειας, ξεχωρίζουν προαιρετικές επιλογές μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται το σύστημα εντοπισμού οχημάτων στην «τυφλή» γωνία των εξωτερικών καθρεπτών, το σύστημα αυτόνομης πέδησης Front Assist, η κάμερα οπισθοπορείας, οι αισθητήρες στάθμευσης, το σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, αυτόματα φωτιστικά σώματα, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα καθώς και σύστημα ειδοποίησης για ενδεχόμενο κίνδυνο κατά την οπισθοπορεία.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024