Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GLC 63: Σε τροχιά ανανέωσης

Mercedes-AMG GLC 63: Σε τροχιά ανανέωσης

Το SUV που βρίσκεται στην καρδιά της γκάμας της Mercedes-Benz στην έκδοση με την υπογραφή της ΑΜG ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια σειρά στοχευμένων αλλαγών που θα ανανεώσουν την εμφάνισή του και θα το εναρμονίσουν με τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην γκάμα, χωρίς να είναι δεδομένο ότι θα λείψουν και οι εκπλήξεις.

Φωτογραφίες: Automedia

Την κορυφαία έκδοση της GLC με την υπογραφή του Affalterbach δοκιμάζει η Mercedes-Benz, ετοιμάζοντας μια σειρά στοχευμένων αλλαγών που θα ανανεώσουν το SUV σε όλες τις εκφάνσεις του και θα επεκταθούν και στην coupe έκδοση αμαξώματος.

Εν προκειμένω, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την AMG GLC 63 με φόντο το ταιριαστό για το είδος των επιδόσεων που εκπροσωπεί, Nuburgring, με ανασχεδιασμένα χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να της εξασφαλίσουν μια αιχμηρότερη και σε αρμονία με τα υπόλοιπα, νεότερα, SUV της γκάμας της Mercedes-Benz, χαρακτηριστικά.

Aν και το καμουφλάζ στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα δεν δείχνει να κρύβει δραστικές αλλαγές, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι η AMG GLC 63 αποκτά στοιχεία που παραπέμπουν στην «όψη» των πιο πρόσφατων, CLS και AMG GT  όπως η παραλλαγμένη σχεδίαση της γρίλιας και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα επίσης ξαναγραμμένα φωτιστικά σώματα τα οποία αναμένεται να επωφεληθούν από νέα γραφικά.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, επί του παρόντος δεν έχουν γίνει γνωστές αλλαγές, κάτι που συνεπάγεται ότι τόσο η AMG GLC 63 όσο και η coupe αντίστοιχη έκδοση θα εξακολουθήσουν να εφοδιάζονται με τον biturbo V8 των 4,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 476 ή 510 ίππους στις S εκδόσεις, και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων το οποίο μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένη την απόσταση που χωρίζει το δοκιμαστικό πρωτότυπο από την έλευσή του η οποία αναμένεται περί το 202 δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τα προσφερόμενα μεγέθη ισχύος.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024