Φωτογραφίες: Automedia

Την κορυφαία έκδοση της GLC με την υπογραφή του Affalterbach δοκιμάζει η Mercedes-Benz, ετοιμάζοντας μια σειρά στοχευμένων αλλαγών που θα ανανεώσουν το SUV σε όλες τις εκφάνσεις του και θα επεκταθούν και στην coupe έκδοση αμαξώματος.

Εν προκειμένω, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την AMG GLC 63 με φόντο το ταιριαστό για το είδος των επιδόσεων που εκπροσωπεί, Nuburgring, με ανασχεδιασμένα χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να της εξασφαλίσουν μια αιχμηρότερη και σε αρμονία με τα υπόλοιπα, νεότερα, SUV της γκάμας της Mercedes-Benz, χαρακτηριστικά.

Aν και το καμουφλάζ στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα δεν δείχνει να κρύβει δραστικές αλλαγές, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι η AMG GLC 63 αποκτά στοιχεία που παραπέμπουν στην «όψη» των πιο πρόσφατων, CLS και AMG GT  όπως η παραλλαγμένη σχεδίαση της γρίλιας και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα επίσης ξαναγραμμένα φωτιστικά σώματα τα οποία αναμένεται να επωφεληθούν από νέα γραφικά.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, επί του παρόντος δεν έχουν γίνει γνωστές αλλαγές, κάτι που συνεπάγεται ότι τόσο η AMG GLC 63 όσο και η coupe αντίστοιχη έκδοση θα εξακολουθήσουν να εφοδιάζονται με τον biturbo V8 των 4,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 476 ή 510 ίππους στις S εκδόσεις, και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων το οποίο μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένη την απόσταση που χωρίζει το δοκιμαστικό πρωτότυπο από την έλευσή του η οποία αναμένεται περί το 202 δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τα προσφερόμενα μεγέθη ισχύος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο