Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυτιλήνη: Ελεύθεροι οι έξι για την επίθεση σε τέσσερα άτομα

Μυτιλήνη: Ελεύθεροι οι έξι για την επίθεση σε τέσσερα άτομα

Το πρωί της Δευτέρα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης

Στην Εισαγγελία της Μυτιλήνης οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας έξι άτομα νεαρής ηλικίας, οι οποίοι αντιμετώπιζαν βαριές κατηγορίες μέχρι και σε βαθμό κακουργήματος, έπειτα από επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στη βόρεια παράκαμψη της Μυτιλήνης στο ύψος του νεκροταφείου της Αγίας Κυριακής, ενώ τέσσερα άτομα ζωγράφισαν μια μεγάλων διαστάσεων σημαία, δέχτηκαν επίθεση από έξι άτομα.

Μετά από κλήση στην αστυνομία ενός εκ των τεσσάρων, οι έξι συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν κράνη και κοντάρια με σημαίες. Εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατά περίπτωση, οι βαρύτατες κατηγορίες της ληστείας από κοινού και των διακεκριμένων κλοπών (γιατί καταγγέλθηκε δια της βίας αρπαγή πορτοφολιού), της απόπειρας σωματικών βλαβών, της απόπειρας βαριών σκοπούμενων σωματικών βλαβών, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως όμως έγινε γνωστό, οι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού η Εισαγγελική Αρχή διαπίστωσε αναντιστοιχία μεταξύ των μέσων απόδειξης που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και των αδικημάτων για τα οποία θεμελιώθηκε η ανακριτική υποψία και με τα οποία παραπέμφθηκαν από την Αστυνομία. Αντικατέστησε δε τα αδικήματα για τα οποία παραπέμφθηκαν με άλλα πλημμεληματικού χαρακτήρα οπότε και τους άφησε ελεύθερους, παραπέμποντας τους σε τακτική δικάσιμο το Σεπτέμβριο του 2019.

Πέρα των παραπάνω, όπως έγινε γνωστό, εναντίον των τεσσάρων σχηματίζεται δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και για ό,τι άλλο προκύψει κατά την προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024