Ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, βγάζει μια αισιοδοξία πως ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με τη Μπενφίκα, θα είναι η ομάδα που θα περάσει στους ομίλους του Champions League
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι πεπεισμένος πως η ομάδα θα καταφέρει να περάσει και το σκόπελο που ορθώνεται μπροστά του και λέγεται Μπενφίκα. Η αισιοδοξία του αυτή πηγάζει από την εικόνα που βγάζουν οι Ασπρόμαυροι προς τα έξω.
Στις διπλές αναμετρήσεις με Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερες φορές τα αντίπαλα καρέ. Ήταν η ομάδα που δεν φοβήθηκε να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια όπως έκανε με τους Ρώσους στην αναμέτρηση της Τούμπας όταν το σκορ μέχρι το 18ο λεπτό ήταν 0-2.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου