ΗΠΑ προς Τουρκία: Να επιλυθεί δίκαια, γρήγορα και με διαφάνεια η υπόθεση του πάστορα
Ο Τζέφρι Χόβενιερ επανέλαβε μια έκκληση στην Τουρκία να επιλυθεί η υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει βαθειά κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ –Τουρκίας
Τον αμερικανό πάστορα που κρατείται από την τουρκική κυβέρνηση, επισκέφτηκε ο επιτετραμμένος των ΗΠΑ στην Τουρκία, Τζέφρι Χόβενιερ.
Ο Τζέφρι Χόβενιερ επανέλαβε μια έκκληση στην Τουρκία να επιλυθεί η υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει βαθειά κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ –Τουρκίας.
Ο αμερικανός πάστορας, Άντριου Μπράνσον, ο οποίος κατηγορείται για τρομοκρατία, έχει τεθεί υπό κατ’ οίκον περιορισμό.
Ο Τζέφρι Χόβενιερ, που μιλούσε έξω από την κατοικία του Μπράνσον στην επαρχία της Σμύρνης, είπε πως η Ουάσινγκτον επιθυμεί η υπόθεση του πάστορα «καθώς και οι υποθέσεις άλλων Αμερικανών που κρατούνται άδικα, και Τούρκων πολιτών υπαλλήλων της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ», να επιλυθεί δίκαια, γρήγορα και με διαφάνεια.
Νωρίτερα ο αμερικανός πάστορας προσέφυγε για δεύτερη φορά σε τουρκικό δικαστήριο ζητώντας να του αρθούν η κατ’ οίκον κράτηση και η ταξιδιωτική απαγόρευση.
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442