Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχτεί ο δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων του νομού Εύβοιας, με απόφαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή όπου μαίνεται η πυρκαγιά.
Όπως ανάρτησε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Μπακογιάννης: «Η τοπική αυτοδιοίκηση συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις. Μέλημά μας οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους. Μόλις κηρύξαμε τον δήμο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Θερμή παράκληση στους κατοίκους και τους επισκέπτες να ακολουθούν τις οδηγίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής».
Μάχη με τη φωτιά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια. Η τοπική αυτοδιοίκηση συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις….
Η Περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει πως συνδράμει το Πυροσβεστικό Σώμα, ύστερα από σχετικό αίτημά του, συμβάλλοντας στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια (στην περιοχή Κοντοδεσπότι του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει πως διέθεσε πλατφόρμα για τη μεταφορά βαρέως τύπου χωματουργικού μηχανήματος.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας