Δίδυμος και Ζυγός, Ζυγός και Δίδυμος μα τι ωραίος συνδυασμός! Αέρας με αέρα ταιριάζει, αναρωτιέστε, όμως η αλήθεια είναι πως είναι ο τέλειος συνδυασμός. Όμορφη και ισορροπημένη σχέση, με αλήθεια και άψογο συγχρονισμό. Τα δύο ζώδια είναι συνυφασμένα με πάθος και ένταση, έχουν ίδιες ηθικές αξίες και τρέλα. Αγαπούν να είναι έξω και να μιλάνε με κόσμο.

Μαγειρέψτε μαζί (βέβαια και οι δύο βαριούνται την λάντζα) και θα περάσετε εκπληκτικά. Οι μικρές αποδράσεις και οι μεγάλες απολαύσεις της ζωής σας συγκινούν ιδιαίτερα. Και τα δύο ζώδια δουλεύουν πολύ και γκρινιάζουν για αυτό ακόμα περισσότερο, καθώς θέλουν να τους περιποιούνται ενώ το ζητούν σπάνια από τους άλλους. Η ίδια φύση των ζωδίων φουντώνει την ένταση στην σχέση και το πάθος, ένας Ζυγός δίνει στην σχέση όμορφες στιγμές, αφού συγκεντρώνει πολλά συν για έναν σύντροφο, είναι όμως στον κόσμο τους και πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Μιλάει γλυκά και είναι ρομαντικός, αλλά δεν ανοίγεται εύκολα. Δεν θα πάρει εύκολα απόφαση και θα υπολογίσει τα πράγματα συνολικά. Είναι πιστός και σταθερός και αρκετά ζηλιάρης!

Ο Δίδυμος είναι ενεργητικός και θέλει να ζει την κάθε μέρα έντονα. Ανήκει στα μεταβλητά ζώδια και είναι αποφασιστικό. Είναι ευέλικτος, ενώ ο Ζυγός όχι και είναι προσαρμοστικός και ευγενής. Μπορεί να μην ξέρει τι θέλει και να αλλάζει γνώμη εύκολα αλλά εκτιμά τους αυθεντικούς ανθρώπους και ψάχνει για σύντροφο, που να του χαρίσει περιπέτεια. Ο Ζυγός με το περίεργο χιούμορ του μπορεί να τον κάνει να ξεκαρδιστεί στα γέλια ή να τον θυμώσει. Ο Δίδυμος δεν θέλει να δέχεται κριτική, καθώς την εκλαμβάνει σαν επίθεση και ο Ζυγός αυτό το εκμεταλλεύεται.

Οι δύο τους μπορούν να απογειωθούν και να δημιουργήσουν εύκολα οικογένεια. Μπορούν να γίνουν μαζί μια δυνατή ομάδα και να ανακαλ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr