Την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες για την ελβετική Super League γνώρισε σήμερα (29/7) η Λουκέρνη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.
Η αντίπαλος των Ερυθρολεύκων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Τουν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να παραμένει στο… μηδέν.
Η Λουκέρνη «άνοιξε το σκορ» με τον Ροντρίγκεζ στο 31΄, αλλά η Τουν ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε το «τρίποντο» με τα τέρματα των Φακινέτι (48΄) και Χέντιγκερ (53΄).
Στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της Λουκέρνης, Ρενέ Βάιλερ, χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σάλβι, Σβέγκλερ, Κουστόντιο (55΄ Λούκας), Σμιντ, Φέκα (82΄ Ντεμχασάι), Ούγκρινιτς, Βόκα, Σνόιβλι, Ροντρίγκεζ (64΄ Γκβίλια), Βάργκας, Σουρπφ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).