Βρετανία: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των τρένων στη σήραγγα της Μάγχης λόγω του καύσωνα
Χθες καταγράφηκαν στη Βρετανία οι υψηλότερες θερμοκρασίες του έτους
Οι ταξιδιώτες που πρόκειται να διασχίσουν με τρένο τη σήραγγα της Μάγχης πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς σήμερα καταγράφονται καθυστερήσεις περίπου δύο ωρών εξαιτίας του κύματος καύσωνα που πλήττει τη Βρετανία.
«Είναι μια πολύ φορτωμένη ημέρα, είναι μία ημέρα όπου πολλοί ξεκινούν τις διακοπές τους. Βρισκόμαστε εν μέσω καύσωνα και αυτό επιτείνει τα προβλήματα κλιματισμού στα τρένα μας» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας Eurotunnel.
«Οι παρατεταμένες και ασυνήθιστες θερμοκρασίες στη νοτιοανατολική Αγγλία επηρεάζουν το σύστημα κλιματισμού στα τρένα μας» εξήγησε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια για τα σημερινά δρομολόγια.
Χθες καταγράφηκαν στη Βρετανία οι υψηλότερες θερμοκρασίες του έτους. Στη σήραγγα της Μάγχης υπήρξαν «καθυστερήσεις που έφτασαν τις πέντε ώρες» εξαιτίας των προβλημάτων στον κλιματισμό των τρένων της Eurotunnel.
Σήμερα η εταιρεία έλαβε την «άνευ προηγουμένου» απόφαση να ακυρώσει τα ημερήσια εισιτήρια μετ’ επιστροφής, προκειμένου να περιορίσει τον όγκο των ταξιδιωτών. Παράλληλα, κάλεσε τους ταξιδιώτες να ακυρώσουν τις μετακινήσεις τους, αν είναι δυνατόν.
«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, όμως ελήφθη για να βοηθηθούν οι οικογένειες που αναχωρούν για διακοπές» σχολίασε ο εκπρόσωπος.
Εξάλλου, η Eurotunnel συμβούλευσε τους ταξιδιώτες να έχουν μαζί τους νερό, ενώ διένειμε νερό και παγωτά για τα παιδιά.
- Γεραπετρίτης: Εκτός διαλόγου ζητήματα κυριαρχίας – Έχουν γίνει βήματα στη βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
- Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442