«Βολές» από τον Τόνι Πάρκερ προς τους Σαν Αντόνιο Σπερς μετά τη μετακίνηση του στους Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν
Μετά από 17 χρόνια λαμπρής καριέρας στους Σπερς, ο Γάλλος γκαρντ άφησε το Τεξανούς με προορισμό τη Σάρλοτ και τους Χόρνετς.
Ο 37χρονος υπέγραψε προ ημερών διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ανατολικής περιφέρειας έναντι 10 εκατ. δολαρίων. Μιλώντας για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του ο Πάρκερ δήλωσε:
«Οι Σπερς πάντα θα είναι το σπίτι μου και το Σαν Αντόνιο θα έχει μόνιμα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Απλά ένιωσα πως οι Χόρνετς με ήθελαν περισσότερο. Οι Σπερς μου πρότειναν μονοετές συμβόλαιο και ο ρόλος μου δεν ήταν συγκεκριμένος. Θα ήθελα να έχω μία αληθινή πρόκληση, αλλά αποδείχθηκε πως δεν με ήθελαν να μείνω στο Σαν Αντόνιο.»
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου