Τη δράση «Βιβλία σε Ρόδες για πολύ μικρούς αναγνώστες» θα παρουσιάσουν την Τετάρτη η «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» και η αστική πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ.
Από τον Σεπτέμβριο 2018 τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους (13 βαλίτσες γεμάτες με 300 βιβλία, ειδικά επιλεγμένα για πολύ μικρούς αναγνώστες), στους 72 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.
Προάγοντας προγράμματα και δράσεις, όπως τα Βιβλία σε Ρόδες, η Κινητή βιβλιοθήκη, η Πλανόδια βιβλιοθήκη, λεωφορεία με αναγνώσεις, διαγενεακές αναγνώσεις και πολλές ακόμα που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη χρονιά της διοργάνωσης, ο δήμος της Αθήνας στοχεύει στην πρόσβαση του πληθυσμού κάθε ηλικίας και κάθε προέλευσης, στο βιβλίο και την ανάγνωση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας