Μετά τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την δεύτερη μεταγραφή του εν όψει της νέας περιόδου.
Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου γκολκίπερ, Ζερεμί Μαλέρμπ, ο οποίος προέρχεται από την Νταντί (Σκωτία), ενώ έχει θητεία και σε ομάδες της Λευκορωσίας, του Βελγίου και της πατρίδας του.
Το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη διοίκηση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ζερεμί Μαλέρμπ από την Γαλλία. Ο Μαλέρμπ γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1991 στο Στρασβούργο της Γαλλίας και έχει ύψος 1,96.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νανσί (Γαλλία), ενώ στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.