Απίστευτο: Αίτημα για ΜΑΤ στα δημοσιογραφικά, υπό τον φόβο επεισοδίων!
Απίστευτο κι όμως... ελληνικό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται ζήτησε να τοποθετηθούν δυνάμεις τον ΜΑΤ στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ για τον τελικό με την ΑΕΚ, υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ των δημοσιογράφων!
Φτάσαμε στην εποχή που θα δούμε ΜΑΤ ακόμη και στα δημοσιογραφικά θεωρεία; Για να μην υπάρξουν… έκτροπα και επεισόδια μεταξύ δημοσιογράφων; Κι όμως, δεν αποτελεί πλάκα. Είναι προβληματισμός καταγεγραμμένος, που αποτελεί θέμα στις συσκέψεις μεταξύ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστυνομίας, ΕΠΟ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.