Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

Σε βάρος των τριών Αλβανών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης διεθνών ενταλμάτων, αφού και οι τρεις φέρονται να έχουν περάσει τα σύνορα τις Αλβανίας, λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία

Τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας 19χρονου που διαπράχθηκε στις 18 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, καθώς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών φίλων του θύματος, που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή.

Στην εξιχνίαση  της υπόθεσης κατέληξε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος των τριών δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης διεθνών ενταλμάτων, αφού και οι τρεις φέρονται να έχουν περάσει τα σύνορα τις Αλβανίας, λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία.

Οπως εξακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει και δύο φίλους του θύματος. Στη συνέχεια, ένας άλλος δράστης, ο 33χρονος, επιχείρησε, επίσης με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους φίλους του θύματος.

Σημειώνεται ακόμη, ότι οι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024