Αυτό που λένε από την πρώτη στιγμή στον Παναθηναϊκό είναι ότι η ομάδα δεν θα πέσει. Αρκούνται σε αυτό. Δεν μπαίνουν στη διαδικασία να εξηγήσουν το πώς. Αν θα πληρώσει ο Αλαφούζος (το απόγευμα της Παρασκευής γράφτηκε σε πολιτική ιστοσελίδα ότι βρήκε ακόμα δύο εκατ. ευρώ…), ή αν θα αλλάξει τελικά η ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.
Το σημαντικό, βέβαια, είναι να παραμείνει η ομάδα και το πώς είναι απλώς να έχουμε να λέμε… «Η ομάδα δεν θα πέσει. Θα είμαστε στη Σούπερ Λίγκα και του χρόνου και για πολλά χρόνια», είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Τι εννοεί για πολλά χρόνια; Θα είναι η ομάδα δέκα χρόνια και μετά μπορεί να κινδυνεύσει ξανά. Αιωνίως πρέπει όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στην κορυφή της να είναι ο Παναθηναϊκός. «Μην ανησυχείτε θα πάρουμε άδεια», συνέχισε και πέρασε από τη σιγουριά στις υποσχέσεις.
Ανδρέας Τεττέη και Ντάβιντε Καλάμπρια συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να λείψουν σε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς της Superleague που θα δώσει ο Παναθηναϊκός.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Ηρακλή για τη Stoiximan GBL με τα προβλήματα για τον Μπαρτζώκα να μην λείπουν για μια ακόμη φορά, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε εκτός αποστολής.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.