Συγκινεί ο Γιάννης: «Πουλούσα CD για να ζήσει η οικογένειά μου» (βίντεο)
Ενα ιδιαίτερα συγκινητικό αφιέρωμα είχε η εκπομπή «60 minutes» του CBS στον Γιάννη Αντετοκούμπο. Σε μια εκπομπή - θρύλο της αμερικανικής τηλεόρασης, ο δικός μας Γιάννης αφηγείται τα δύσκολα χρόνια μέχρι να γίνει ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες του κόσμου.
Ενα ιδιαίτερα συγκινητικό αφιέρωμα είχε η εκπομπή «60 minutes» του CBS στον Γιάννη Αντετοκούμπο. Σε μια εκπομπή – θρύλο της αμερικανικής τηλεόρασης, ο δικός μας Γιάννης αφηγείται τα δύσκολα χρόνια μέχρι να γίνει ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες του κόσμου.
Οπως αποκάλυψε, μικρό παιδί πουλούσε από γυαλιά μέχρι CD στους δρόμους της Αθήνας για να συντηρήσει τούς γονείς του και τ αδέλφια του.
Η επομπήέχει φιλοξενήσει από προέδρους Ηνωμένων Πολιτειών και μεγάλε προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής, θα μεταδοθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου ανήμερα της εθνικής μας εορτής με προσκεκλημένο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Όπως θυμάται ο ίδιος: «Ήταν δύσκολα χρόνια. Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Όταν παλεύαμε, ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Διασκεδάζαμε, χαμογελούσαμε. Σίγουρα με έκανε πιο δυνατό!», είπε ο Αντετοκούνμπο.
Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι «πρέπει να ήσουν καλός πωλητής», ο Γιάννης απάντησε: «Ήμουν ο καλύτερος» για τον απλούστατο λόγο, όπως είπε, ότι δεν τα παρατούσε ποτέ. Και πρόσθεσε ότι αυτό το χαρακτηριστικό το έχει ακόμα στην ζωή. “Ειμαι επίμονος”.
LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπρέντφορντ – Γουλβς για την 30η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ποιους παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους στο εξ αναβολής παιχνίδι Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε για την 14η αγωνιστική της Euroleague.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της διοργάνωσης μετά το 2024, ενώ είναι πλέον μόνος δεύτερος στη λίστα των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους στο Κύπελλο γυναικών.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας