«Πόλεμος» με 1200 βεγγαλικά σε ένα παντοπωλείο [Βίντεο]
Σε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν στην Αγγλία οι επιθέσεις με βεγγαλικά κατά ανυποψίαστων ανθρώπων. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας άνδρας ο οποίος εργάζεται σε ένα παντοπωλείο, και είδε τέσσερις νεαρούς, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, να πλησιάζουν στο κατάστημα, κρατώντας ένα μεγάλο κουτί.
Σε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν στην Αγγλία οι επιθέσεις με βεγγαλικά κατά ανυποψίαστων ανθρώπων.
Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας άνδρας ο οποίος εργάζεται σε ένα παντοπωλείο, και είδε τέσσερις νεαρούς, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, να πλησιάζουν στο κατάστημα, κρατώντας ένα μεγάλο κουτί.
Ο άνδρας προσπάθησε να τους απωθήσει, όμως αυτοί κατάφεραν να το ρίξουν μέσα, με αποτέλεσμα τα 1200 βεγγαλικά που περιείχε το κουτί να σκάνε το ένα μετά το άλλο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας