Με αναφορές στις περιπτώσεις του Ελληνικού και των Σκουριών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγορούν την κυβέρνηση για ανικανότητα στον τομέα των επενδύσεων.
Για ανικανότητα στο πεδίο των επενδύσεων κατηγορούν την κυβέρνηση με επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με πρώτη υπογράφοντα τη Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγω για ιδεοληπτικές εμμονές.
Επικαλούμενοι τις περιπτώσεις των επενδύσεων στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, αλλά και στις Σκουριές, οι επερωτώντες βουλευτές καταλογίζουν ανικανότητα στην κυβέρνηση, στο να προωθήσει ένα σχέδιο για την αύξηση του ΑΕΠ ανά γεωγραφική περιοχή και κλάδο της οικονομίας.
Την εγκαλούν δε, για τις συνεχείς ακυρώσεις σε ότι παραγωγικό και δημιουργικό -όπως αναφέρουν- επιχειρεί να σταθεί όρθιο στα χρόνια της κρίσης.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.