Με τη φανέλα του Πλατανιά θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Ελίνι Δημούτσος. Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε μονετές συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων, που θα αποτελέσει τον όγδοο σταθμό της καριέρας του, μετά τον Ηλυσιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό, την τσέχικη Μλάντα Μπόλεσλαβ, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα.
To transfermarkt παρουσιάζει τους 10 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Premier League, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κονατέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπισουμά κι ακόμη 7.
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρωτιά στο τουρνουά Gen A Stars U16, καθώς με 30 πόντους του Χριστοδούλου κι άλλους 14 του Σπανούλη, επικράτησε της ΔΕΚΑ με 94-85 και πήρε το τρόπαιο.