Έρχεται τη Δευτέρα ο Μποκανί, υπογράψει στον Ολυμπιακό
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο
Ολυμπιακός. Εκτός σοβαρού απροόπτου, ο Ντιεμερσί Μποκανί θα βρίσκεται τη
Δευτέρα στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους
πρωταθλητές Ελλάδας. Όλα δείχνουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο
πλευρές έχουν ολοκληρωθεί και ο 31χρονος επιθετικός από το Ζαϊρ, που
αποτελεί επιλογή του Χάσι, θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας.
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Εκτός σοβαρού απροόπτου, ο Ντιεμερσί Μποκανί θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Όλα δείχνουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ολοκληρωθεί και ο 31χρονος επιθετικός από το Ζαϊρ, που αποτελεί επιλογή του Χάσι, θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας.
Ο Μποκανί γεννήθηκε το 1985 στην Κινσάσα και ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου. Στην Ευρώπη πρωτοέπαιξε στην Άντερλεχτ, όμως διακρίθηκε την τριετία 2007-2010, όταν αγωνίστηκε στη Σταντάρ Λιέγης, με την οποία μάλιστα βρέθηκε αντίπαλος του Ολυμπιακού το 2009 για το Champions League.
Από εκεί πήρε μεταγραφή στη Μονακό και συνέχισε στις Βόλφσμπουργκ και Ντιναμό Κιέβου. Το 2015-16 αγωνίστηκε δανεικός στη Νόριτς και πέρυσι δανεικός στη Χαλ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας