Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κέρδισαν με 129-120 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πέμπτο μεταξύ τους αγώνα στη σειρά των τελικών και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με σκορ 4-1. Αυτό ήταν το δεύτερο πρωτάθλημα για τους Ουόριορς μέσα σε 3 χρόνια και είχε πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντουράντ, που αναδείχθηκε MVP των τελικών.
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κέρδισαν με 129-120 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πέμπτο μεταξύ τους αγώνα στη σειρά των τελικών και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με σκορ 4-1. Αυτό ήταν το δεύτερο πρωτάθλημα για τους Ουόριορς μέσα σε 3 χρόνια και είχε πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντουράντ, που αναδείχθηκε MVP των τελικών, κατακτώντας μαζί το πρώτο του πρωτάθλημα.
Μετά το περσινό διάλειμμα, που τον τίτλο πανηγύρισαν οι αντίπαλοί τους, οι Γουόριορς του Στιβ Κερ, επέστρεψαν ξανά στην κορυφή. Ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 39 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο Στεφ Κάρι έκανε double double με 34 πόντους και 10 ασίστ (και 6 ριμπάουντ).
Κορυφαίος για τη ομάδα του Κλίβελαντ, ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς, με double double, 41 πόντους και 13 ριμπάουντ (και 8 ασίστ), γνωρίζοντας πάντως την πέμπτη ήττα στους οκτώ τελικούς που συμμετείχε. Ακολούθησε ο Κάιρι Ίρβινγκ με 26 πόντους. Τα δεκάλεπτα: 33-37, 71-60, 98-93, 129-120.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.