Η Ρεάλ κλείνει τη θέση της στον τελικό στο «Βιθέντε Καλντερόν»
Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι μετά το 3-0 του πρώτο αγώνα το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη (21.45 Cosmote Sport 1, ΕΡΤ 1), ο τελευταίος ημιτελικός στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η Ατλέτικο με την πλάτη στον... τοίχο θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ, γεγονός που φαντάζει βέβαια πολύ δύσκολο.
Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι μετά το 3-0 του πρώτο αγώνα το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη (21.45 Cosmote Sport 1, ΕΡΤ 1), ο τελευταίος ημιτελικός στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η Ατλέτικο με την πλάτη στον… τοίχο θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ, γεγονός που φαντάζει βέβαια πολύ δύσκολο.
Μπέιλ και Καρβαχάλ είναι εκτός για την ομάδα του Ζιντάν, ενώ ο Φερνάντεθ δεν θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Ο «Τσόλο» επιπλέον, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή των Χουανφράν και Χιμένες που είναι αμφίβολοι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.