ΤΑΙΠΕΔ: Αναζητά σύμβουλο για πώληση του 30% του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
Πρόσκληση σε ιδιαίτερα έμπειρους χρηματοοικονομικούς συμβούλους που θα παρέχουν υπηρεσίες σχετικά με την αξιολόγηση μίας πιθανής αξιοποίησης της συμμετοχής του (ήτοι 30%) στο «Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών», απευθύνει το ΤΑΙΠΕΔ.
Πρόσκληση σε ιδιαίτερα έμπειρους χρηματοοικονομικούς συμβούλους που θα παρέχουν υπηρεσίες σχετικά με την αξιολόγηση μίας πιθανής αξιοποίησης της συμμετοχής του στο «Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών», απευθύνει το ΤΑΙΠΕΔ.
Μέτοχοι του ΔΑΑ είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, είναι το Δημόσιο (25%), το ΤΑΙΠΕΔ (30%), η AviAlliance GmbH (26,7% +8 μετοχές), η AviAlliance Capital GmbH (13,3%) και η οικογένεια Δ. Κοπελούζου (5% -8 μετοχές).
Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων περιλαμβάνει την πώληση του 30% των μετοχών του ΔΑΑ, που κατέχει το Ταμείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442