Δωρεάν σεμινάριο σεναρίου από την Ένωση Σεναριογράφων
Το πρώτο δωρεάν σεμινάριο για το κοινό με τίτλο «Η τέχνη και τεχνική του σεναρίου» διοργανώνεται από την Ένωσης Σεναριογράφων σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης». Η πολιτιστική δράση της Ένωσης σεναριογράφων αφορά και τη συγγραφή ενός σεναρίου […]
Το πρώτο δωρεάν σεμινάριο για το κοινό με τίτλο «Η τέχνη και τεχνική του σεναρίου» διοργανώνεται από την Ένωσης Σεναριογράφων σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης».
Η πολιτιστική δράση της Ένωσης σεναριογράφων αφορά και τη συγγραφή ενός σεναρίου ταινίας μικρού μήκους, το οποίο θα τελειοποιηθεί ακόμα και μετά το πέρας του σεμιναρίου, με τη βοήθεια έμπειρων αναλυτών όπως ο Βασίλης Κεσίσογλου, ο Ηλίας Φλωράκης, κ.ά.
Θα διδάξουν καταξιωμένοι σεναριογράφοι όπως ο Κώστας Καπώνης, ο Πάνος Κοκκίδης,ο Γιάννης Μαρούδας, η Ρένα Ρίγγα, ο Βασίλης Σπηλιόπουλος, ο Θάνος Τσάμπρας, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Άννα Χατζησοφιά, κ.ά.
Το πρόγραμμα διδασκαλίας έχει ως εξής:
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 (ώρα προσέλευσης) 09.30 – 12.00 (διάλειμμα) 12.30-15.00 (διάλειμμα) 15.30-17.30 και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 (ώρα προσέλευσης) 10.00 – 12.30 (διάλειμμα) 13.00-15.30 (διάλειμμα) 16.00-18.00.
Για συμμετοχή αποστείλτε αίτηση με τα στοιχεία σας email στο akakavas@hol.gr. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 6932089819.
Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Ακαδημίας 50, όπισθεν Πανεπιστημίου Αθηνών. Δεύτερη είσοδος από οδό Σόλωνος.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.