Ο ΠΑΟΚ 3-0 σετ τον Ηρακλή Χαλκίδας πριν το… Μελίνα Μερκούρη
Με πρώτο σκόρερ τον Χάρη Σακόγλου και τέλεια υποδοχή που άγγιξε το 56% ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηρακλή Χαλκίδας με 3-0 σετ και σημείωσε την τρίτη του νίκη σε αγώνα που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο «Δικέφαλος» διατήρησε το αήττητο του και χωρίς βαθμολογικές απώλειες ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή, τρεις ημέρες πριν από το σούπερ ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.
Με πρώτο σκόρερ τον Χάρη Σακόγλου και τέλεια υποδοχή που άγγιξε το 56% ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηρακλή Χαλκίδας με 3-0 σετ και σημείωσε την τρίτη του νίκη σε αγώνα που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Ο «Δικέφαλος» διατήρησε το αήττητο του και χωρίς βαθμολογικές απώλειες ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή, τρεις ημέρες πριν από το σούπερ ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.
Ο Ηρακλής Χαλκίδας γνώρισε την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα και μπαίνει στην τελική ευθεία για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ορεστιάδα το Σάββατο στον Έβρο. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του 3ου σετ όταν κατάφερε να το γυρίσει παρότι έχανε 18-11.
Mε εντυπωσιακό σερί 10-1 ο Ηρακλής Χαλκίδας πέρασε μπροστά 21-19 και 23-21. Ο Σωτηρίου μείωσε 22-23, o Σαφράνοβιτς κάρφωσε άουτ και ο Ηρακλής Χαλκίδας έφτασε σε σετ μπολ 24-22.
Ο Τακουρίδης έκανε το 23-24 και ο Ισραηλινός αυτή την φορά πήρε το μπλοκ άουτ ισοφαρίζοντας 24-24. Ο ακραίος του Δικεφάλου έκανε το 26-25 αλλά οι ασπρόμαυροι δέχτηκαν ξανά την ισοφάριση. Ο Σμαραγδής πέτυχε το 27-26 και με άουτ επίθεση του Τάπια τελείωσε ο αγώνας.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης
*Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 4 άσσους, 43 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων και του Ηρακλή Χαλκίδας προήλθαν από 2 άσσους, 32 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων. Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-15, 28-26) σε 82′
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός την παραμονή στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off της Euroleague - Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες και τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» στις τελευταίες αγωνιστικές.
Το Αμύντας - Ανόρθωση έκρινε για τους γηπεδούχους την παραμονή στην Α1 Γυναικών ενώ υποβιβάστηκε η ομάδα του Βόλου (92-87), ωστόσο το ματς τελείωσε με σύρραξη στο παρκέ...
Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν φτιάχνει απλά τον δικό του μύθο στο NBA, αλλά με όσα πετυχαίνει έχει βαλθεί να καταρρίψει και τα μυθικά ρεκόρ των απόλυτων θρύλων του αμερικανικού μπάσκετ.