Υπερπτήσεις τουρκικού αεροσκάφους πάνω από τη νήσο Παναγιά
Υπερπτήσεις πάνω από τη νήσο Παναγιά (ανατολικά των Οινουσσών) πραγματοποίησε τουρκικό αεροσκάφος CN-235. Το αεροσκάφος εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 3:38 και πραγματοποίησε την υπέρπτηση στις 3:39 σε ύψος 3.400 ποδών. Εξήλθε του FIR στις 3:40.
Υπερπτήσεις πάνω από τη νήσο Παναγιά (ανατολικά των Οινουσσών) πραγματοποίησε τουρκικό αεροσκάφος CN-235. {{{ map }}} Το αεροσκάφος εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 3:38 και πραγματοποίησε την υπέρπτηση στις 3:39 σε ύψος 3.400 ποδών. Εξήλθε του FIR στις 3:40.
Στις 5:32 εισήλθε εκ νέου, κάνοντας δεύτερη υπέρπτηση πάνω από τη νήσο σε ύψος 3.400 ποδών και εξήλθε του FIR στις 05:33.
Το αεροσκάφος αναγνωρίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια πρακτική.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας