Ένας χρόνος αποκλεισμός στον Λάσμε για ντόπινγκ
Έναν χρόνο εκτός παρκέ θα παραμείνει ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια των τουρκικών πλέι οφ, σε αγώνα της Γαλατασαράι με την Κρασίγιακα. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.
Έναν χρόνο εκτός παρκέ θα παραμείνει ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια των τουρκικών πλέι οφ, σε αγώνα της Γαλατασαράι με την Κρασίγιακα.
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.
Έτσι, θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση τον ερχόμενο Μάιο, γεγονός που σημαίνει ότι ουσιαστικά φέτος θα μείνει χωρίς ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442