
Έφτασε η ώρα της Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι η μεγάλη ελληνική ελπίδα για ένα μετάλλιο στην 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του κλειστού στίβου για το 2016 στο επί κοντώ μετέχει τα ξημερώματα του Σαββάτου (02:30) στον τελικό του αγωνίσματος και φιλοδοξεί να πάρει μια θέση στο βάθρο. Στον στίβο υπάρχουν άλλες τρεις ελληνικές συμμετοχές, καθώς ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα λάβει μέρος στον τελικό των 50 χιλιομέτρων βάδην, ενώ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Παναγιώτα Τσινοπούλου θα δώσουν το «παρών» στον τελικό των 20 χιλιομέτρων βάδην. Τέλος, ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει και στη ρυθμική γυμναστική, αφού η Βαρβάρα Φίλιου θα αγωνιστεί στον προκριματικό του σύνθετου ατομικού.
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι η μεγάλη ελληνική ελπίδα για ένα μετάλλιο στην 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του κλειστού στίβου για το 2016 στο επί κοντώ μετέχει τα ξημερώματα του Σαββάτου (02:30) στον τελικό του αγωνίσματος και φιλοδοξεί να πάρει μια θέση στο βάθρο.
Άλλωστε, η 26χρονη άλτρια έδειξε στον προκριματικό ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς επέλεξε να αρχίσει τις προσπάθειές της από τα 4,60 μέτρα, ύψος που έδινε την πρόκριση για τον τελικό. Η Στεφανίδη πέρασε αυτό το ύψος με την πρώτη προσπάθειά της και έκλεισε… θέση στον τελικό, δίνοντας υποσχέσεις γι’ ανάλογη εμφάνιση και στον τελικό.
Στον στίβο υπάρχουν άλλες τρεις ελληνικές συμμετοχές την Παρασκευή, καθώς ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα λάβει μέρος στον τελικό των 50 χιλιομέτρων βάδην, ενώ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Παναγιώτα Τσινοπούλου θα δώσουν το «παρών» στον τελικό των 20 χιλιομέτρων βάδην.
Τέλος, ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει και στη ρυθμική γυμναστική, αφού η Βαρβάρα Φίλιου θα αγωνιστεί στον προκριματικό του σύνθετου ατομικού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων:
ΣΤΙΒΟΣ
14:00 Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ – 50 χλμ. Βάδην –ΤΕΛΙΚΟΣ–
20:30 Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παναγιώτα Τσινοπούλου – 20 χλμ Βάδην –ΤΕΛΙΚΟΣ–
02:30 Κατερίνα Στεφανίδη – Επί Κοντώ –ΤΕΛΙΚΟΣ–
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
16:20-23:50 Βαρβάρα Φίλιου – Σύνθετο Ατομικό (προκριματικός)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442