Αν θεωρήσουμε ότι κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης διοργάνωσης τα προβλήματα είναι αναπόφευκτα, τότε η εθνική Ιταλίας τα αντιμετωπίζει στην πλέον κατάλληλη στιγμή. Τραυματίας είναι ο Αντόνιο Καντρέβα που δεν προπονήθηκε μετά από ένα χτύπημα στο γόνατο στη νίκη 1-0 επί της Σουηδίας (Παρασκευή). Επίσης, ο αρχηγός Τζίτζι Μπουφόν ξεκίνησε στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά ένιωσε αδιαθεσία και συνέχισε με δουλειά στο γυμναστήριο. Η ομοσπονδία της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι η κατάσταση του Καντρέβα θα επανεκτιμηθεί.
Αν θεωρήσουμε ότι κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης διοργάνωσης τα προβλήματα είναι αναπόφευκτα, τότε η εθνική Ιταλίας τα αντιμετωπίζει στην πλέον κατάλληλη στιγμή.
Τραυματίας είναι ο Αντόνιο Καντρέβα που δεν προπονήθηκε μετά από ένα χτύπημα στο γόνατο στη νίκη 1-0 επί της Σουηδίας (Παρασκευή). Επίσης, ο αρχηγός Τζίτζι Μπουφόν ξεκίνησε στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά ένιωσε αδιαθεσία και συνέχισε με δουλειά στο γυμναστήριο. Η ομοσπονδία της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι η κατάσταση του Καντρέβα θα επανεκτιμηθεί.
Οι «Ατζούρι» εξασφάλισαν την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του Ε΄ ομίλου. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την ευκαιρία για δεκαήμερη ξεκούραση μέχρι τον πρώτο νοκ άουτ αγώνα τους.
Μεσολαβεί η αναμέτρηση με την Ιρλανδία στις 22/6, στην οποία ο Αντόνιο Κόντε θα χρησιμοποιήσει αρκετούς απ΄όσους δεν έπαιξαν μέχρι τώρα στο EURO 2016.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας