Δύο πενταώροφα κτήρια κατέρρευσαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη σε δρόμο κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Ιστικλάλ, τη γνωστή Μεγάλη Οδό του Πέρα.
Αυτόπτης μάρτυρας και δημοσιογράφος του Reuters δήλωσαν ότι είδαν σύννεφα καφέ καπνού (από τα μπάζα) να καλύπτουν τους διπλανούς δρόμους.
Κατά την κατάρρευση δεν υπήρξαν θύματα, καθώς οι όροφοι ήταν κενοί λόγω εργασιών ανακαίνισης, ενώ οι θαμώνες στα δύο εστιατόρια που υπήρχαν στο ισόγειο πρόλαβαν να απομακρυνθούν από τα κτήρια επειδή άκουσαν τριγμούς και η κατάρρευση ήλθε περίπου 15 λεπτά αργότερα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας