Τουρέ κατά Ομπαμεγιάνγκ: «Είναι λυπηρό να βλέπω την Αφρική να αντιδρά έτσι»
Καθόλου φαίνεται πως δεν άρεσε στον Γιάγια Τουρέ η απόφαση της αφρικανικής συνομοσπονδίας να αναδείξει ως καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2015 τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Μάλιστα ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την απογοήτευση του, ενώ... μπλέκει και τους Ρονάλντο και Μέσι.
Καθόλου φαίνεται πως δεν άρεσε στον Γιάγια Τουρέ η απόφαση της αφρικανικής συνομοσπονδίας να αναδείξει ως καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2015 τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.
Μάλιστα ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την απογοήτευση του, ενώ… μπλέκει και τους Ρονάλντο και Μέσι.
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είναι λυπηρό να βλέπω την Αφρική να αντιδρά έτσι. Σε σημείο που να πιστεύεις ότι τα επιτεύγματα δεν έχουν καμία σημασία. Πιστεύω ότι αυτό ντροπιάζει την Αφρική, γιατί αυτή η αντίδραση δείχνει έλλειψη σεβασμού. Τι μπορώ να κάνω, όμως, για αυτό. Έχουμε την τάση να εκτιμούμε περισσότερο αυτά που γίνονται στο εξωτερικό, παρά εκείνα που συμβαίνουν στην ήπειρό μας. Είναι αξιοθρήνητο.
Θέλω να δώσω το παράδειγμα. Ο Μέσι κέρδισε όλα τα τρόπαια, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα το 2014. Τι μπορείς να πεις; Είναι άδικο! Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν μπορείς να φροντίσεις πολύ την Αφρική, γιατί αυτή είναι η πρώτη που θα σε απογοητεύσει. Οταν γυρίσω στην Ευρώπη θα με ρωτήσουν πολλά πράγματα και θα είμαι ειλικρινής. Θα απαντήσω σε ό,τι με ρωτήσουν…»
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ Novibet με 1-0 και το 0-0 του Άρη στο Βικελίδης απέναντι στον Ατρόμητο.
LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Τσέλσι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Ο διαιτητής Πολυχρόνης έδωσε εύκολα πέναλτι σε πτώση του Ελίασον στην περιοχή, όμως παρενέβη σωστά το VAR και πήρε πίσω τη φάση για θέατρο του εξτρέμ της Ένωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας