Ένα νέο πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα (Μπεργκ, Τελάντερ) για τον Παναθηναϊκό, το οποίο, πάντως, σε... πρώτη φάση δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Ο Νίκος Καρέλης δε γυμνάστηκε σήμερα με τους υπόλοπους συμπαίκτες του, καθώς ένιωσε ένα μυϊκό σπασμό στη δεξιά γάμπα και προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.
Ένα νέο πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα (Μπεργκ, Τελάντερ) για τον Παναθηναϊκό, το οποίο, πάντως, σε… πρώτη φάση δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρό.
Ο Νίκος Καρέλης δε γυμνάστηκε σήμερα με τους υπόλοπους συμπαίκτες του, καθώς ένιωσε ένα μυϊκό σπασμό στη δεξιά γάμπα και προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.
Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν στην αυριανή προπόνηση.
Σε ό,τι αφορά τον Μάρκους Μπεργκ οι πιθανότητες να είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες μειώθηκαν σήμερα ακόμη περισσότερο.
Ο Σουηδός στράικερ του «τριφυλλιού» γυμνάστηκε και σήμερα μόνος του, οπότε ακόμη κι αν μπει αύριο σε κανονικούς ρυθμούς με μία μόνο προπόνηση όλη την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα, ενώ παίζεται και η συμμετοχή του στην αποστολή.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας