Ελεύθερος από την Εσκισέχιρσπορ έμεινε ο Γκέκας
Παρελθόν για την Εσκισέχιρσπορ αποτελεί πλέον ο Φάνης Γκέκας. Ο 35χρονος διεθνής επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε σε 10 ματς και σημείωσε 5 γκολ, όμως η Εσκισέχιρσπορ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες.
Παρελθόν για την Εσκισέχιρσπορ αποτελεί πλέον ο Φάνης Γκέκας. Ο 35χρονος διεθνής επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι.
Αγωνίστηκε σε 10 ματς και σημείωσε 5 γκολ, όμως η Εσκισέχιρσπορ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες.
Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και μέσα σε αυτές εντάχθηκε και η λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα επιθετικό.
Ο Γκέκας αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα από το 2012 (με μια τετράμηνη διακοπή) και εκτός από την Εσκισέχιρσπορ έχει φορέσει και τις φανέλες των Σάμσουνσπορ, Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ και Κόνιασπορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- O Χεζόνια, ο Ραζνάτοβιτς και τα σενάρια για το μέλλον του στη Euroleague
- «Το να προσεύχεστε για την πτώση μου δεν σας κάνει θρήσκους» – Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Αντετοκούνμπο
- Τραγωδία στο Μεξικό – Πορτογαλία: Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του «Αζτέκα» και πέθανε (pic)
- Διασυρμός ξανά για τους Μπακς και εκτός play offs μετά από 10 χρόνια (95-127) – Τα αποτελέσματα του NBA
- Εξαιρετικός ξανά ο Στογιάκοβιτς και πρόκριση στο Final Four του NCAA (vids)
- Οι Dodgers έσπασαν κάθε ρεκόρ: Το πιο ακριβό opening game στην ιστορία του MLB
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442