Νίκες για Γκλάντμπαχ, Ίνγκολσταντ, Ανόβερο, Χέρτα και Χοφενχάιμ
Η Γκλάντμπαχ είχε ξεκινήσει με πέντε ήττες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα, αλλά μετά την αποχώρηση του Λουσιέν Φαβρ φαίνεται ότι "πήρε μπροστά". Τα "πουλάρια" νίκησαν και τη Βόλφσμπουργκ (2-0) φτάνοντας στις τρεις συνεχείς νίκες και άφησαν πίσω τους τις τελευταίες θέσεις. Η νεοφώτιστη Ίνγκολσταντ πήρε ακόμη ένα τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στην Άιντραχτ (2-0) και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μαζί με τη Χέρτα που επικράτησε εύκολα 3-0 του Αμβούργου.
Η Γκλάντμπαχ είχε ξεκινήσει με πέντε ήττες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα, αλλά μετά την αποχώρηση του Λουσιέν Φαβρ φαίνεται ότι “πήρε μπροστά”.
Τα “πουλάρια” νίκησαν και τη Βόλφσμπουργκ (2-0) φτάνοντας στις τρεις συνεχείς νίκες και άφησαν πίσω τους τις τελευταίες θέσεις.
Η νεοφώτιστη Ίνγκολσταντ πήρε ακόμη ένα τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στην Άιντραχτ (2-0) και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μαζί με τη Χέρτα που επικράτησε εύκολα 3-0 του Αμβούργου.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.