Μήνυμα αγάπης έστειλε ο Νίκος Γκάλης, ύστερα από την ολοκλήρωση του 2ου «Nikc Galis Cup», το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. «Ο λαός του Αρη έδειξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία και τις εκδηλώσεις του προς το πρόσωπό μου ότι με αγαπά. Και εγώ τους λατρεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε και το τραγούδι που έγραψε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον τεράστιο αυτό αθλητή...
Μήνυμα αγάπης έστειλε ο Νίκος Γκάλης, ύστερα από την ολοκλήρωση του 2ου «Nikc Galis Cup», το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. «Ο λαός του Αρη έδειξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία και τις εκδηλώσεις του προς το πρόσωπό μου ότι με αγαπά. Και εγώ τους λατρεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:
«Ευχαριστώ τους φίλους του Αρη που βρέθηκαν στις κερκίδες του Nick Galis Hall και τις δυο ημέρες του τουρνουά. Ο λαός του Αρη έδειξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία και τις εκδηλώσεις του προς το πρόσωπό μου ότι με αγαπά. Και εγώ τους λατρεύω. Ακόμη έστειλε το δικό του μήνυμα ότι δηλαδή θα είναι και φέτος κοντά στην ομάδα και θα την δώσει ώθηση και δύναμη να φτάσει στην υλοποίηση των στόχων της. Το τουρνουά το κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Η Καρσίγιακα, ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα ήταν πιο δυνατή και με περισσότερες λύσεις σε έμψυχο δυναμικό. Επιβλήθηκε δικαία στον τελικό. Ο Αρης πάντως το πάλεψε και έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο».
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης συνέθεσε κι ερμήνευσε ένα τραγούδι για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη στο ημίχρονο του τελικού του τουρνουά που φέρει το όνομά του.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.