Ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα ήρθε για τον Πλατανιά, αλλά το 0-0 με τον Ηρακλή σαφώς και δεν άφησε ικανοποιημένους τους Χανιώτες, στο ένα από τα δύο παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα ήρθε για τον Πλατανιά, αλλά το 0-0 με τον Ηρακλή σαφώς και δεν άφησε ικανοποιημένους τους Χανιώτες, στο ένα από τα δύο παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν ανώτερη από τον «Γηραιό», ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος όταν έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης.
Οι Θεσσαλονικείς, μετά από δύο διαδοχικές ήττες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, αν και από το 85΄ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση στο ματς, πήραν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν ήταν απειλητικοί για την εστία του Περνίς.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να βρει τους διαδρόμους για να σκοράρει και στο 20΄ έχασε καλή ευκαιρία με το γύρισμα του Βέλλιου να διώχνει σωτήρια ο Γκνιάτιτς.
Το ματς κύλησε με τον ίδιο ρυθμό μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο δημιουργικό κομμάτι, έφταναν με άνεση έξω από την περιοχή του Περνίς, αλλά από κει και πέρα δεν είχαν καθαρό μυαλό.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι Χανιώτες είχαν την πρωτοβουλία και πίεσαν από τις πτέρυγες, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Ηρακλή.
Η κεφαλιά του Γκνιάτιτς στο 69΄ έφυγε λίγο άουτ στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο 45λεπτο.
Μετά το 75΄ οι παίκτες του Παράσχου πίεσαν ακόμη περισσότερο για το γκολ της νίκης, αλλά στάθηκαν άτυχοι στη διπλή μ,εγάλη ευκαιρία που είχαν στο 80΄.
Αρχικά ο Κουλιμπαλί με σουτ από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Περνίς και στην εκτέλεση του κόρνερ ο ίδιος παίκτης με γυριστό σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γηραιού.
Στο 88΄ ο Περνίς έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ντίνα, στην τελευταία ευκαιρία του Πλατανιά για να πάρει το πρώτο του «τρίποντο».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.