Έτοιμοι να βοηθήσουν έδειξαν Ντα Κόστα και Σεμπά
Την πρώτη τους προπόνηση με την φανέλα του Ολυμπιακού έκαναν την Τετάρτη τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, Μανουέλ Ντα Κόστα και Σεμπά. Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψαν την Τρίτη τα συμβόλαιά τους και χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο γυμνάστηκαν σήμερα για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς και παράλληλα γνωρίστηκαν με τους νέους συμπαίκτες τους.
Την πρώτη τους προπόνηση με την φανέλα του Ολυμπιακού έκαναν την Τετάρτη τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, Μανουέλ Ντα Κόστα και Σεμπά.
Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψαν την Τρίτη τα συμβόλαιά τους και χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο γυμνάστηκαν σήμερα για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς και παράλληλα γνωρίστηκαν με τους νέους συμπαίκτες τους.
Δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα της Super League, με το Σεμπά να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.
Και οι δύο «ερυθρόλευκοι», πάντως, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αποδεικνύοντας με αυτό ότι είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να βοηθήσουν άμεσα τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442