Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το φιλικό με την Σίβασπορ που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Άρνεμ, τέθηκε τελικά ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο οπίσθιο μηριαίο μετά το φιλικό με την Φέγενορντ και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τους Τούρκους (20:00).
Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το φιλικό με την Σίβασπορ που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Άρνεμ, τέθηκε τελικά ο Φελίπε Πάρντο.
Ο Κολομβιανός εξτρέμ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο οπίσθιο μηριαίο μετά το φιλικό με την Φέγενορντ και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τους Τούρκους (20:00).
Εκτός του Πάρντο, στην αποστολή για το ματς με την Σίβασπορ θα βρίσκεται και ο Φινμπόγκασον, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλέον γυμνάζεται κανονικά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας