Διαφθορά και Δικαιοσύνη στην ατζέντα του κουαρτέτου για τη Δευτέρα
Η καταπολέμησης της διαφθοράς και ζητήματα που αφορούν τη Δικαιοσύνης θα τεθούν αύριο Δευτέρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. Αποκρατικοποιήσεις και ΤΑΙΠΕΔ ακολουθούν την Τρίτη.
Η καταπολέμησης της διαφθοράς και ζητήματα που αφορούν τη Δικαιοσύνης θα τεθούν αύριο Δευτέρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.
Την Τρίτη προγραμματίζεται θα τεθούν επί τάπητος οι αποκρατικοποιήσεις και το ΤΑΙΠΕΔ, του οποίου η συζήτηση αναβλήθηκε την Παρασκευή, καθώς και τα «κόκκινα δάνεια», των οποίων η διαχείριση συνδέεται άμεσα με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας