Το αίτημά του προς τη Σούπερ Λίγκα για την αναβολή της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος απέστειλε στη διοργανώτρια αρχή ο Εργοτέλης.
Εδώ κι αρκετές ημέρες ήταν γνωστό ότι η ΠΑΕ της Κρήτης σκόπευε να ζητήσει από το συνεταιρισμό να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών στην τρέχουσα περίοδο, αλλά από την επόμενη σεζόν, καθώς ως γνωστό προβλέπεται η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες και ο υποβιβασμός τεσσάρων μετά τη λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος.
Από τους συλλόγους που μάχονται για την παραμονή, υπάρχουν ομάδες που έχουν κερδίσει εννέα βαθμούς στα χαρτιά, κάτι που σύμφωνα με την πλευρά του Εργοτέλη, αποτελεί αλλοίωση του πρωταθλήματος.
Οι «κιτρινόμαυροι» με το σκεπτικό αυτό έστειλαν επίσημα σήμερα το αίτημα στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να συζητηθεί στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της 1ης Απριλίου.
Ο Εργοτέλης ζητάει την αναβολή της αναδιάρθρωσης για τη σεζόν 2016-17 και να διεξαχθεί και του χρόνου το πρωτάθλημα με 18 ομάδες.
Αξίζει να επισημανθεί ότι οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού τάσσονται υπέρ του αιτήματος του Εργοτέλη και συμφωνούν με τους Κρητικούς που μιλούν για αλλοίωση του αποτελέσματος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.