Μία 24χρονη συνελήφθη για τη δολοφονία 33χρονου, τον περασμένο Φεβρουάριο στις Αχαρνές Αττικής. Το θύμα είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένο, βραδινές ώρες της 4ης Φεβρουαρίου, έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών, με τραύματα στο σώμα του από αιχμηρό αντικείμενο.
Μία 24χρονη συνελήφθη για τη δολοφονία 33χρονου, τον περασμένο Φεβρουάριο στις Αχαρνές Αττικής.
Το θύμα είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένο, βραδινές ώρες της 4ης Φεβρουαρίου, έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών, με τραύματα στο σώμα του από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, την ανθρωποκτονία διέπραξε η 24χρονη, γνωστή του θύματος, κατά τη διάρκεια έντονης λογομαχίας που είχε με τον 33χρονο, για προσωπικές διαφορές.
Σε βάρος της 24χρονης, η οποία ομολόγησε την πράξη της, σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου.
Η συλληφθείσα οδηγείται την Κυριακή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας